KUFA fabriek laat toekomstige loftbewoners sfeer proeven

Foto: Chènevievre Parera

Over een tijdje pas bewoonbaar, nu al hot. De lofts in de oude KUFA-fabriek hebben in korte tijd een flinke schare geïnteresseerden verzameld. Een eerste event staat dus op stapel. Iedereen die meer wil weten over loftwonen in Apeldoorn proeft op 25 mei 2016 alvast de sfeer. Hét moment om ook de ontwikkelaar en architect te horen over hun ambitieuze project. Waar anders dan in de KUFA-fabriek zelf.

KUFA

“KUFA staat voor duurzaam én betaalbaar wonen op een bruisende plek. Met de authentieke details van vroeger en het wooncomfort van nu”, zegt projectontwikkelaar Nijhuis Apeldoorn over de toekomstige lofts. Dat zo’n woonplek de Apeldoorner én Apeldoorner to be aanspreekt, blijkt wel uit het grote aantal geïnteresseerden. En dat terwijl de bouw nog officieel moet beginnen. Tijd voor een eerste kennismaking tussen de fabriek en haar nieuwe bewoners.

Loftbewoners

Woensdag 25 mei is het zover: KUFA stelt zich voor aan Apeldoorn. Tussen 19.30 tot 21.30 uur vertellen ontwikkelaar Nijhuis en architect I’M meer over de geschiedenis en toekomst van het fabrieksgebouw. Andersom wil KUFA alles weten over de nieuwe loftbewoners. Hoe willen zij wonen? Wat vinden zij belangrijk? Gelijk inschrijven voor een loft, dat kan ook tijdens de avond. Het ontmoetingspunt voor de avond is natuurlijk KUFA. Ooit een fabriek in kunststof kozijnen, straks dé plek voor wie wil wonen op zijn eigen manier.

Een flinke transformatie voor de oude KUFA-fabriek in Apeldoorn. Het industrieel erfgoed in nieuwbouwwijk Schatkamer van Zuid maakt vanaf 2017 plaats voor elf karakteristieke lofts. Hoe de woningen eruit komen te zien? De bewoner bepaalt: Nijhuis Apeldoorn laat geïnteresseerden nu online meedenken over hun huis op www.kufa-apeldoorn.nl.

Reacties

Cookieinstellingen