Püntig055 presenteert Apeldoornse soap

Foto: Püntig055

Zondag 5 juni aanstaande vindt de presentatie plaats van het eerste boek van Püntig055.

Püntig055 schrijft Apeldoornse soap

Püntig055 is een Apeldoorns schrijverscollectief dat, tussen het literaire borrelen door, het afgelopen half jaar een soap geschreven heeft. Een Apeldoornse soap, waarin prominente Apeldoorners een satirische spiegel voorgehouden werd. Af en toe werd die spiegel mooi opgepoetst, maar meestal werd hij in al zijn puurheid, inclusief tandpastavlekken en andersoortige oneffenheden, aan de hoofdrolspelers gepresenteerd.

Soap voldoet aan verwachtingen lezers

“Wij houden van Apeldoorn en de bewoners; vooral als ze wat te vertellen hebben. Als ze daarbij soms een klein beetje over het randje gaan, vinden we dat geen probleem. Wij schrijven het slechts op papier”. De soap is op de website van puntig055.nl door heel veel mensen gelezen. We werden gek van de verzoeken om de afleveringen te bundelen in een boekje. We zijn de slechtsten niet en hebben daarom nog wat geld bijeen kunnen schrapen. Het resultaat wordt zondag 5 juni dus gepresenteerd. We zijn zo trots als een hond met zeven geslachtsdelen!”, aldus Püntig055.

Boekpresentatie in Proeflocaal Het Achterom

U bent welkom in Proeflocaal Het Achterom voor de presentatie op 5 juni a.s. aan de Mariastraat 2H in Apeldoorn! De presentatie begint om 15.30 uur en eindigt uiterlijk om 17.30 uur. De opening wordt verricht door oud-stadsdichter Willem Bierman en er is tevens een expositie van de tekeningen van de hoofdrolspelers. Ook kan het boekje door de bezoekers gekocht worden.

Reacties