Reminder of your own beauty: Pop Ilicia!

Is het je weleens opgevallen hoe lastig het is om een donkere pop met krullen te vinden? Nee? Je bent niet de eerste en zeker niet de enige! Al geruime tijd is eigenaresse Sigrid Wijngaards van My Black Doll dan ook bezig om hier verandering in te brengen. En nu, na 2 jaar, wordt één van haar grootste dromen realiteit: een zelf ontworpen donkere pop met krullen, genaamd Ilicia.

Ilicia is de eerste en enige donkere speelpop die binnenkort op grote schaal in Nederland verkrijgbaar is. Op vrijdag 10 juni 2016 zal ze op www.myblackdoll.nl in de voorverkoop gaan. Met de opbrengsten van de voorverkoop zal Ilicia uiteindelijk geproduceerd kunnen worden, mits wij het ‘Doll Goal’ van 273 poppen halen!

Waarom is Ilicia zo belangrijk?

Nederland is een multicultureel land. Helaas hebben wij gemerkt dat – op gebied van speelpoppen – dit nog onvoldoende wordt gerepresenteerd. Een kind heeft behoefte aan herkenning, maar een donker meisje met kroeshaar of krullen kan zich eigenlijk niet of nauwelijks identificeren met de poppen die je in de winkel kunt kopen. Hier willen wij met Ilicia verandering in brengen. Uiteraard is ze er voor alle kindjes, dus ook voor kinderen zonder krullen of een donkere huidskleur! Ilicia kost € 54,95 inclusief gratis verzending! Wil je Ilicia in de voorverkoop bestellen? Klik dan hier! Doe je liever een donatie? Dat mag ook! Meer informatie vind je hier. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken! Dus like, share en vertel iedereen over Ilicia en My Black Doll. Hoe meer mensen ervan afweten, des te sneller het Doll Goal behaald wordt!

Reacties

Cookieinstellingen