Vertraging dreigt voor ‘Tuinen van Zuidbroek’

Foto: De Tuinen van Zuidbroek

Gisteravond is de totstandkoming van het plan voor de ‘Tuinen van Zuidbroek’ besproken tijdens de Politieke Markt. De leden van de raad zijn het nog niet eens over de stukken. De waarde van het stuk land is € 400.000,-. Voor het symbolische bedrag van € 1,00 wil men het verkopen aan de Stichting Tuinen van Zuidbroek.

Vertraging door uitvoering papierwerk

De leden van de raad vinden dat de papieren eerst beter voor elkaar moeten worden gemaakt. In het plan staat bijvoorbeeld niet wat het maatschappelijke doel van het plan is. Ook vond men dat de doelstellingen te vaag zijn opgeschreven. De stichting en De Stadsakkers die samen willen gaan werken moeten die samenwerking beter in het plan zetten. Ook is men bang dat andere organisaties ook op een zelfde manier goedkoop aan grond zullen willen komen.

Over een week worden de stukken nog een keer bekeken. De punten van kritiek moeten dan zijn weggewerkt. Lukt dat niet, dan zijn de plannen opnieuw vertraagd. Dit keer met twee weken. De Stichting ‘Tuinen van Zuidbroek‘ is nu tien jaar bezig het plan voor elkaar te krijgen.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen