Richard van Schooten tekent voor twee seizoenen bij

Foto: csv

Richard van Schooten (29) heeft zijn contract bij csv Apeldoorn met twee seizoenen verlengd, tot medio 2019. De aanvaller gaat voor zijn zesde en zevende seizoen op het Orderbos waar hij sinds de zomer van 2012 speelt. Van Schooten heeft in 117 officiële wedstrijden 51 keer het net weten te vinden, waarvan 27 sinds vorig jaar augustus.

Richard van Schooten kijkt uit naar de toekomst

“Ik heb het erg naar mijn zin”, vertelt Van Schooten, die in het verleden ook actief was voor stadsgenoot Robur et Velocitas en competitiegenoot NSC Nijkerk. “Ik heb net een huis gekocht en werk in deze omgeving. Het is makkelijk dat alles dichtbij is en ik met de fiets naar de club kan.”

Van Schooten hoopt met csv Apeldoorn in de toekomst op een hoger niveau te spelen. “Je moet altijd ambitie hebben. We hebben op dit moment een goede groep, iedereen is fit en draaien bovenin mee. Als de club stappen maakt, is dat zeker realistisch.”

Jan-Willem Stegeman, bestuurslid Technische Zaken, is blij dat de clubtopscorer ook de komende twee seizoenen te bewonderen is bij csv Apeldoorn. “Richard is een bepalende speler en het laatste jaar bijzonder goed op dreef. Het is mooi dat hij, ondanks interesse van andere clubs, verbonden blijft aan onze vereniging.”

Reacties

Cookieinstellingen