Monkey Town Apeldoorn breidt uit met nieuwe klimwand

Foto: Monkey Town

Monkey Town Apeldoorn breidt in 2017 haar speelmogelijkheden uit. De 1e uitbreiding is al voor de Kerstvakantie gereed. Vanaf woensdag 21 december 2016 kunnen de jonge gasten een 3 meter hoge en 10 meter lange Monkey Klimwand in gebruik gaan nemen.

Vorige maand is het peutergedeelte uitgebreid met de Oehlieballenzuiger die op willekeurige tijden ook een zilveren bal uitblaast die recht geeft op een cadeau uit de grabbelton.

Nieuwe klimwand uitdagende aanvulling op aanbod speelmateriaal

Monkey Town Apeldoorn is 2000 m2 indoor speelplezier voor kinderen: klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met grote legoblokken, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Alleen kinderen betalen entree.

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek. Voor peuters van 1 t/m 4 jaar geldt op maandag t/m vrijdag, met uitzondering van vakanties en feestdagen, bij binnenkomst tot 11:30 uur een gereduceerd peutertarief. Tijdens de Kerstvakantie is op 1e Kerstdag Monkey Town gesloten. Alle andere dagen nodigt Oehlie u en uw (klein)kinderen uit te komen klimmen, spelen, èn te smullen op het terras dat recent is aangekleed met palmen.

Het adres van Monkey Town is Sleutelbloemstraat 71D Apeldoorn

 

Reacties

Cookieinstellingen