Jowi Cnossen (8 jaar) opnieuw Nederlands Kampioen Veldrijden!

Jowi Cnossen op het erepodium!
Jowi Cnossen op het erepodium!
Foto: Apeldoornse MBC Bar End

Opnieuw is Jowi Cnossen, 8 jaar oud, Nederlands Kampioen Veldrijden geworden! Bij het Nederlands kampioenschap voor de jeugd in Appelscha op zaterdag 21 januari, heeft met succes zijn rood-wit-blauwe trui verdedigd!

Nederlands Kampioen Veldrijden

Gedurende de hele competitie liet Jowi al zien dat hij de sterkste was in zijn leeftijdsklasse, hij mocht daarom ook starten vanaf de eerste startrij. Bij de wedstrijd in Appelscha nam Jowi vanaf de start de koppositie in en gaf deze niet meer uit handen.

Zijn zus Luna (13) kon haar titel helaas niet prolongeren maar neemt wel een mooie zilveren medaille mee naar huis.

Clubgenoten Yaël Plas (11) en Cas van der Veen (12) reden beiden hun eerste NK en werden respectievelijk 6e en 19e.

Dubbel feest bij MBC Bar End!

Door de medailles van Jowi  en zijn zus Luna is het niet alleen thuis dubbel feest maar ook bij de club die zij vertegenwoordigen. De Apeldoornse mountainbikeclub Bar End, bestond zaterdag 21 januari 20 jaar. Op zondag 22 januari werd ter ere hiervan, onder grote belangstelling, een jubileumtocht gehouden.

Dat het inmiddels niet alleen maar om mountainbiken gaat bij Bar End,  bewees Jowi door de winst op het NK veldrijden, maar eens te meer. De club startte dit seizoen voor het eerst met veldrijtrainingen voor de jeugd, met niet onverdienstelijke resultaten ten gevolg.

Met de winst op dit NK wordt een mooi veldritseizoen afgesloten en kan de voorbereiding voor het mountainbike seizoen weer van start gaan.

Eerdere berichtgeving: http://apeldoorn.nieuws.nl/nieuws/20160124/luna-en-jowi-cnossen-beiden-nederlands-kampioen-veldrijden/

Reacties

Cookieinstellingen