Deze zomer extra waterpret bij Veluwe Vakantieparken

Foto: camping De Pampel

Het komend seizoen zijn de twee campings van Veluwe Vakantieparken een waterglijbaan rijker. Zowel Veluwecamping ’t Schinkel als Veluwecamping De Pampel in Hoenderloo openen deze zomer een GoH20 Challenger: niet zomaar een waterglijbaan maar de meest populaire waterglijbaan voor meer waterpret voor jonge én oudere gebruikers!

Waterpret is compleet

Met de komst van een waterglijbaan is de waterpret bij Veluwe Vakantieparken compleet. Afgelopen jaar werd er op Camping de Pampel al een compleet nieuw kinderbad geopend. Arno Uithol van Veluwe Vakantieparken: “Naast een fijne kampeerplek en mooi sanitair, zien we dat onze gasten het steeds belangrijker vinden dat er bijzondere voorzieningen op een camping te vinden zijn. Het nieuwe kinderbad van afgelopen jaar is een groot succes en vandaar dat we voor 2017 hebben besloten nog meer waterpret toe te voegen.”

Bijzondere lichteffecten

De GoH20 Challenger die aan het zwembad van camping De Pampel komt te staan, is 15 meter lang en die van Camping ’t Schinkel zelfs 25 meter lang. Beide glijbanen krijgen een volledig dichte buis en worden voorzien van daglichteffecten die voor een bijzonder effect zorgen. De badgasten van beide campings bereiken het startplatform van de glijbaan door het oplopen van een spiraaltrap en de glijbaanrit eindigt in het zwembad.

Camping De Pampel en ’t Schinkel investeren ieder jaar in een bepaald onderdeel van de camping. Dit jaar was het grote zwembad aan de beurt. Voor beide campings viel de keuze op een glijbaan, omdat Uithol merkte dat de belangstelling voor waterpret de afgelopen jaren enorm is toegenomen onder zijn gasten. Uithol: “Het plezier dat kinderen en hun ouders krijgen van een glijbaan is onbetaalbaar. Het is de investering meer dan waard. Naar verwachting worden de glijbanen in april opgeleverd, ruim op tijd voor de zomer.”

Lees ook http://apeldoorn.nieuws.nl/nieuws/20160606/opening-veluwe-kinderbad-camping-pampel/

Reacties

Cookieinstellingen