Muziektherapie Atlant ontvangt cheque!

Zaterdag 18 maart heeft zanggroep ‘Alléén maar Hollands’ tijdens een optreden in Verpleeghuis Heemhof een cheque overhandigd aan de muziektherapie van Atlant.

Muziektherapie Atlant blij met cheque!

Marlies Brandt, één van de muziektherapeuten van Atlant, nam de cheque namens de vakgroep Muziektherapie in ontvangst. Zanggroep ‘Alléén maar Hollands’ ondersteunt met de opbrengst van haar optredens goede doelen die zorg gerelateerd zijn. Dit keer was de muziektherapie van Heemhof de gelukkige. Het bedrag wordt besteed aan instrumentarium dat tijdens muziektherapiesessies voor mensen met de ziekte van Huntington of mensen met dementie gebruikt kan worden.

Muziektherapie beïnvloedt kwaliteit van leven.

Muziektherapie richt zich op het verwerken van emoties en het zolang mogelijk in stand houden van belangrijke functies als geheugen, concentratie, bewegen en contact maken met anderen. Zo kan de kwaliteit van leven van deze cliënten positief beïnvloed worden. Atlant biedt muziektherapie op al haar locaties.

Atlant, ruimte voor iedereen!

Het verhaal van ieder mens is de basis van onze dienstverlening. Atlant staat voor wonen, zorg en welzijn. Mensen kunnen bij ons terecht voor advies, begeleiding en zorg. Maar ook gewoon voor een kop koffie, samen met buurtgenoten. Wij willen vooral ruimte geven: een plek om jezelf te zijn.

 

Reacties