Inloopmiddag: Hulp bij Lezen bij leesproblemen of dyslexie

Foto: Alexis Leerhulpmiddelen

Op woensdagmiddag 14 juni 2017 is er bij Alexis Leerhulpmiddelen.nl weer een gratis inloopmiddag: Hulp bij Lezen,  voor kinderen met leesproblemen of dyslexie. Tijdens de inloopmiddag kunnen kinderen ervaren welke boeken en leerhulpmiddelen zij prettig vinden en zijn er leuke (lees)activiteiten. Want lezen is leuk!

Inloopmiddag: Hulp bij Lezen

Er zijn deze middag verschillende expert aanwezig die graag helpen bij de zoektocht naar hulp voor kinderen met leesproblemen of dyslexie, om het lezen voor kinderen weer leuk te maken. Zo is kinderboekenexpert Sally Evertse van bijSally.nl aanwezig om te kijken of er speciale kinderboeken zijn die bij uw kind passen.

Maaike Brookhuis van Samen Zien is aanwezig om te kijken of de oorzaak van het leesprobleem een visueel probleem is.

Anet Wilbrink van SchoolBasis (bijles en huiswerkbegeleiding) is aanwezig om tips te geven vanuit haar ervaring als intern begeleider en directeur basisonderwijs.

Romy Hebers van Alexis Leerhulpmiddelen.nl is aanwezig om te laten zien welke leeshulpmiddelen er zijn om het lezen gemakkelijker te maken.

Kom langs voor een gratis Lezen in kleur- test, een gratis visuele screening, hulp en vrijblijvend advies. Wij maken er een gezellige middag van!

Bezoekersinformatie:

Datum: 14 juni 2017

Adres: Ovenbrouwershoek 6 Apeldoorn

Tijden: 14:00 tot 17:00 uur

Voor wie: kinderen met leesproblemen of dyslexie en hun begeleiders.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Alexis Leerhulpmiddelen.

Reacties