Ontmoet elkaar op de Zomermarkt in Loenen

Foto: pixabay

Kom op zondag 25 juni naar de Zomermarkt van Plurynlocatie Het Hietveld aan de Molenbeek 67 in Loenen. Tussen 14.00 en 16.30 uur zijn in de sfeervolle binnentuin tal van activiteiten te beleven, voor jong en oud.

Er wordt een gratis loterij gehouden waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Kinderen hebben altijd prijs als ze grabbelen in de grabbelton. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken in een trein of te zweven als een vogel in de zweefmolen.

Kleedjesmarkt

De cliƫnten van Het Hietveld dragen hun steentje bij door zelfgemaakte spullen te verkopen. Daarnaast zijn ook de kinderen uit Loenen van harte uitgenodigd om op een kleedje hun koopwaar aan te bieden. Opgeven hiervoor kan door te bellen met tel. 06-30943182.

Terras

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Het zomerse terras is de hele middag geopend voor een drankje of vers schepijs. De muzikale omlijsting van de Zomermarkt is in handen van Bert Louissen, die voor een vrolijke noot zorgt.

Hietveld Helden

Bij Het Hietveld, met locaties in Apeldoorn, Beekbergen en Loenen, wonen mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Het doel is hen een zo volwaardig en zelfstandige mogelijke plek in de samenleving te bieden. Daarom is het belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk meedoen in de maatschappij.

Om te kunnen verbinden met de directe omgeving is het contact met de omgeving en met name de inwoners van Loenen van belang. De Zomermarkt in de binnentuin van de locatie in Loenen is voor de bewoners en de ‘buren’ een uitermate geschikte manier om nader met elkaar kennis te maken.

Reacties

Cookieinstellingen