Circusfeestje vanwege 125-jarig bestaan Atlant

Foto:

Cliënten van Atlant hebben woensdag 14 juni in het kader van het jubileumjaar genoten van een spetterende circusvoorstelling op het terrein van Atlant-locatie Markenhof.

Circus SIJM had zijn tent opgezet bij Markenhof in Beekbergen. Vanuit de overige Atlant-locaties kwamen cliënten naar Beekbergen om één van de voorstellingen bij te kunnen wonen. Ook cliënten van collega instellingen Pluryn en Rumah Saya waren te gast en zijn op uitnodiging van Atlant gezellig aangeschoven. Clowns, acrobaten, magie, paarden en andere (kleine) dieren kwamen voorbij in de prachtige voorstelling van circus SIJM. De artiesten maakten de bewoners aan het lachen met hun kunsten, stunts en gekkigheid. Iedereen had het erg naar zijn zin en heeft genoten van de voorstelling.

Dit jaar bestaat Atlant 125 jaar: reden voor een feestje dus! Dit hele jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd om met elkaar: cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers, te vieren dat we zo’n rijke geschiedenis hebben en trots zijn op onze organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen