Apeldoorn is vanaf vrijdag geheel IN STIJL

Foto: FB Apeldoorn IN STIJL

Waar veel grote modeketens deuren sluiten, kiest ondernemer Raymond van Schaik ervoor om vrijdag 25 augustus een gloednieuwe kledingzaak IN STIJL te openen in De Eglantier in Apeldoorn. Deze Apeldoornse ondernemer opende ruim een jaar geleden ook een trendy winkel in Ermelo en de formule blijkt succesvol.

Gastvrijheid

Apeldoorn IN STIJL zal zich onderscheiden door snel wisselende collecties en scherpe aanbiedingen, maar wat voorop staat is de gastvrijheid die de winkel zal uitstralen. Het gezicht van deze nieuwe winkel wordt Mandy Vredevoort. Ze werkt al meer dan twintig jaar in de detailhandel en woont zeventien jaar in De Maten. “Ik heb er ontzettend veel zin in,” vertelt ze enthousiast. ”Vooral het contact met de klanten vind ik enorm leuk. Dat het een kleine organisatie is, spreekt me erg aan. De zaak biedt grote modemerken voor zowel dames als heren. ,We spelen dan ook in op de nieuwste modetrends,” vertelt de bedrijfsleidster terwijl ze twee hippe zitzakken op kinderformaat uitpakt. Die komen bij het tv scherm in de kinderhoek. Zo kunnen ouders rustig winkelen.

Prachtig concept kledingwinkel

Met een enorme flexibiliteit heeft Raymond van Schaik in een jaar tijd in Ermelo een prachtig concept neergezet waarbij hij in het voorjaar zelfs tot Ondernemer van het Jaar werd uitgeroepen. Dat heeft ook te maken met zijn vorm van samenwerken. “Ondernemen doe je ook nooit alleen,” zegt hij lachend. IN STIJL zal dan ook zeker participeren tijdens braderieën en evenementen. En waar grote bedrijven vaak te log zijn om snel op een bepaalde vraag in te spelen, heeft Van Schaik de kracht om zelf in de auto te springen en naar een willekeurige stad te rijden voor de inkoop van nieuwe artikelen. “Zo konden we in Ermelo snel inspelen op de spinnersrage, maar ook verkopen we daar bijvoorbeeld schapenvachten in het najaar. Die zie je nu ook in alle woonbladen.” In de Apeldoornse modezaak is twee meter stelling met producten van Rituals verzorgingsproducten.

Al jaren ondernemend

Van Schaik heeft als franchiser bij een grote keten jarenlange ervaring opgedaan. Dat hij nu als zelfstandig ondernemer zo’n vliegende start maakt, heeft alles te maken met zijn ‘doe maar gewoon’ houding. Shoppen is wat hem betreft een beleving en daar moet je van genieten. In de nieuwe zaak maakt hij het de mensen dan ook zo aangenaam mogelijk. Op de vloer ligt een onconventionele vloer van grijze straatklinkers, boven de verkoopbalie hangen trendy lampen met gouddraad. Het heeft een industriële look die jong en hip tot wat meer behoudend zal aanspreken.

Openingskorting

”Kom gewoon eens kijken,” zegt Van Schaik die de zaak eigenhandig met hulp van zijn vader heeft gebouwd. Wie dat bezoek direct na de opening plant, profiteert ook nog van de openingskorting. Apeldoorn IN STIJL wordt verkooppunt van onder meer de merken Only, Jaqueline de Young, LTB, Twinlife, Cars, Petrol en Only and Sons. De winkel is op vrijdag 25 augustus geopend.

Cookieinstellingen