Banenmarkt voor technische functies bij Hamer

Foto: hamer

Op donderdag 31 augustus van 17.00-21.00 uur organiseert Hamer een Technische Banenmarkt. Op deze avond kun je kennis maken met Hamer en jouw carrièrekansen bespreken met je toekomstige collega’s. Kom naar de Banenmarkt en wie weet loop jij deze avond wel met een nieuwe baan onder je arm de deur uit.

Tekort aan technische vakmensen

Hamer behoort tot de 77% van de technische bedrijven in Nederland die een tekort aan technische mensen ervaart. Het is daarom belangrijk om dit probleem én de vacatures onder de aandacht te brengen. De technische branche blijft namelijk groeien en het tekort aan technische vakmensen ook! Alleen al in de installatiebranche is er in de komende vier jaar een tekort aan 15.000 vakmensen. Ook wij blijven dat probleem ervaren en daarom organiseert Hamer voor de tweede keer de Technische Banenmarkt.

Vacatures

Hamer zoekt onder andere technici voor de volgende vacatures:

Bovenstaande vacatures zijn slechts een greep uit al onze openstaande vacatures.

Meld je aan voor de banenmarkt!

Op de Technisch Banenmarkt heb jij de kans om informatie te krijgen over alle vacatures bij Hamer. Ben je nu al benieuwd naar de openstaande vacatures? Kijk dan hier. Wil je meer informatie over de Technische Banenmarkt, neem dan contact op met Sandra Reumer via 055-5777200.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen