Gezamenlijke outlet winkel op Eglantier

Foto: ©Outletwinkel

Leegstaande winkels in een winkelstraat, daar wordt niemand vrolijk van. Het bestickeren van de winkelruiten is een oplossing om het straatbeeld te verbeteren,  maar op winkelcentrum De Eglantier weten ze ook een andere oplossing voor de lege winkelruimtes.

Pop-up Store

Bijvoorbeeld door een leegstaand pand tijdelijk op te vullen met een expositie van kunstenaars of,  zoals nu het geval is, een tijdelijke winkel te openen. In het pand naast Zoem Kidsfashion is nu een tijdelijke outlet winkel geopend. In deze winkel bieden diverse ondernemers van de Eglantier hun restanten aan voor absolute dumpprijzen. Deze samenwerking tussen Zoem Kidsfashion, AnneBra, Pretty Tall en Tough&Tall is al eerder een succes gebleken. De combinatie van kinderkleding, lingerie, kleding voor lange mannen en vrouwen én schoenen in grote maten werkt prima.

Gezamenlijke outlet

“In de winkel moet plaats gemaakt worden voor de nieuwe najaarscollectie en dat betekent dat de oude collectie opgeruimd moet worden,” vertelt Inez Scheper, eigenaresse van Pretty Tall. “Het is zonde om deze artikelen in dozen op te slaan terwijl er best nog goede spullen tussen zitten. Dus het is fijn om op deze manier tijdelijk een extra winkelruimte beschikbaar te hebben om deze sale artikelen te verkopen. En onze klanten kunnen op deze manier nog een mooie slag slaan.”  Een win-win situatie dus.

Open

De outlet winkel is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag is de outlet open vanaf 12.00 uur en op vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. De laatste dag van de outlet winkel is op zondag 24 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen