AGOVV ziet vv Nunspeet met de 3 punten vertrekken

Het verschil tussen AGOVV en Nunspeet was groot afgelopen zaterdag op Berg en Bos. De afgelopen weken waren de groepswedstrijden voor de districtsbeker van de KNVB de laatste voorbereidingen voor de competitie. De thuisploeg verloor met 1-5 van bezoekers uit Nunspeet.

De laatste repetitie

Voor AGOVV was de laatste repetitie voor de competitiestart niet zo’n beste. Voor Nunspeet daarentegen lijkt het alsof trainer Smit het team op orde heeft. Al na 4 minuten is het Christiaan van de Kamp die voor Nunspeet de 1e goal op het scorebord krijgt. 6 minuten later, in de 10e minuut, wordt een goal van Nunspeet afgekeurd. In de 33e minuut is het ten Dolle die de 0-2 maakt. Met die stand gaan beide teams rusten. De eerste 45 minuten werden beheerst door vv Nunspeet.

Tweede bedrijf

Nunspeet zag in de zomerstop veel spelers vertrekken en vanwege het beleid bij de club konden er veel jonge spelers doorstromen. Dit bouwen aan het “nieuwe” team, lijkt het team gretig te maken. Het aanvallende spel zorgt dat na 12 minuten voetballen, Henk Baum de 0-3 over keeper Droppert van AGOVV heen stift. Nog geen 10 minuten later schiet Baum via een strafschop zijn 2e binnen. Hierna weet Nunspeet dat het de wedstrijd makkelijk kan gaan uitspelen. In de 88e minuut weet Dani Smitz de 0-5 in de netten te werken. Voor de eer mag Raymond van Buren voor AGOVV aantekenen. In de allerlaatste minuut scoort hij vanaf 11 meter.