Veluwecamping de Pampel nieuw in ANWB-lijst Europese Topcampings

Foto: De Pampel

De Pampel in Hoenderloo mag zich sinds gisteren ANWB Topcamping noemen. De camping staat in de vernieuwde lijst van de ANWB. In totaal staan 180 campings op de lijst van ANWB Topcampings, waarvan er 47 in Nederland liggen.

Veluwecamping met 5 sterren

Een prachtig 5-decembercadeau heeft de familie Uithol van Veluwecamping De Pampel mogen ontvangen uit handen van de ANWB: Zij mogen hun camping vanaf nu officieel 5 sterren ANWB Topcamping noemen. “Een geweldig resultaat wat wij hebben behaald, kroon op ons werk. Investeren in unieke faciliteiten, klantvriendelijkheid en de uitdaging om onze gasten een unieke Veluwe-beleving te bieden werpt zijn vruchten af” aldus Uithol.

Bijzonder, uniek en passend in de omgeving

“Wij doen onze uiterste best om elk jaar een nieuwe investering in ons bedrijf te doen. Zo is een paar jaar geleden het zeer luxe sanitairgebouw ‘Saniplaza’ gebouwd. 2 jaar geleden is eveneens een nieuw, groot kinderbad gebouwd, geheel in Veluwe-thema. Ook zetten wij de afgelopen jaren in op bijzondere huuraccommodaties, waarbij rekening wordt gehouden met de ligging van ons bedrijf. Een van de voorbeelden is ons short stay concept: Slapen in een boomstam, een groot succes!” vertelt Uithol enthousiast. Met het predicaat ANWB Topcamping ziet Uithol de toekomst met vertrouwen tegemoet voor zijn camping.

Over ANWB Top camping

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Onder de 180 Europese ANWB Top campings zijn er 47 in Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen