BookDinners is een nieuw restaurantplatform met onder andere 88 restaurants in Apeldoorn

Foto: Pixabay

Deze week lanceert BookDinners haar nieuwe platform met ruim 3.400 restaurants. Dit is het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Uit eten gaan is een van de meest sociale activiteiten die er bestaat, door een platform te bieden waarop dit een integraal onderdeel is, wordt BookDinners het startpunt voor restaurantinspiratie en ieders restaurantbezoek.

Check hier Apeldoorn

In Apeldoorn zijn 88 restaurants aangesloten. Check ze hier! BookDinners is een branche-initiatief van, voor & door restaurants en werkt onder meer samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Recentelijk hebben Couverts oprichters, Paul Wiertz en Michiel Huisman, zich hieraan verbonden. Hiermee wordt de weg voorwaarts ingezet om een nieuwe manier van restaurantoriëntatie te bieden voor gasten.

Echte relevantie voor gasten en weer de regie voor de restaurateur

Danielle Wallet van BookDinners: ‘In de afgelopen jaren zijn bijna alle restaurants online vindbaar geworden en door de verschillende systemen ook online te boeken. Online wordt er gestreden om boekingen en acties, maar voor de gast wordt het niet makkelijker of overzichtelijker om een passend restaurant te vinden. BookDinners heeft een nieuw platform gerealiseerd wat de gast centraal stelt en een relevant voorstel van restaurants doet voor de gast. Doordat BookDinners geen verdienste heeft aan de reservering, kan onafhankelijk de beste match voor iedereen getoond worden’.

Unieke zoekmachine op basis van datasets

Door het invullen van de persoonlijke wensen, krijgt de gast een hele specifieke lijst met restaurants. Vanaf dat moment dat er een wereld open voor de gast. Er kan direct gereserveerd worden, een favo-lijst kan worden gemaakt, vrienden en influencers zijn te volgen. O ja, vergeet ook niet de reviews en aanbevelingen van onbekenden, maar vooral ook van vrienden.