Kookhulp/vrijwilliger voor ouderen bij Ontmoetingsplek De Vier Dorpen gezocht

Foto: Pixabay

Voor onze succesvolle aanschuiftafel zijn we op zoek naar uitbreiding van het team kookhulpen. Bij de aanschuiftafel komt een groep, voornamelijk ouderen uit Beekbergen, Lieren en omgeving om gezamenlijk een warme maaltijd te gebruiken.

Gezellig

En wat is er gezelliger dan samen te eten. Het sociale contact rond de maaltijd is zeker zo belangrijk als de maaltijd zelf. De maaltijden worden vers bereid om rond de klok van 17.30uur geserveerd te kunnen worden. Om het team van kokers én kookhulpen te verlichten, zijn op zoek naar mensen die handig zijn in alle voorkomende werkzaamheden die het bereiden van een maaltijd met zich mee brengt.

Sterrenkok?

U/jij hoeft geen sterrenkok te zijn. We doen het met elkaar. Boodschappen doen, groenten en vlees snijden, aardappelen schillen, tafel dekken en afruimen, vaatwasser inruimen, afwassen, zijn o.a. de taken die nodig zijn om “de aanschuivers” tevreden van de tafel te laten vertrekken.

Vrijwilliger

Vindt u/jij het leuk om te helpen een lekkere maaltijd te bereiden voor “de aanschuiftafel”? Ook als u 1 x in de maand of 14 dagen wilt helpen neem dan contact met ons op.

Op dit moment is de aanschuiftafel op maandag en donderdag van 16.00-20.00uur. Op vrijdag willen we graag tussen 10.00-14.00uur een aanschuiftafel starten. We horen graag van u!

Meer informatie

Als u vragen heeft of mee wilt doen, dan kunt terecht met Jeanet Reuvekamp of Ingrid Klomp; 055-5066870. Adres locatie: de Vier Dorpen, Loenenseweg 39, te Beekbergen