DekaMarkt Vlijtseweg de beste van Nederland

Foto: Dekamarkt

Afgelopen zaterdag was de spanning te snijden bij Studio A9 in Uitgeest. Directeur Pieter Rozendaal maakte namelijk de uitslag bekend van de maandenlange interne winkelwedstrijd. Het team van DekaMarkt World of Food Apeldoorn Vlijtseweg juichte het hardst van allemaal. Zij wonnen de titel DekaMarkt van het jaar. Daarna nam Stuk, bekend van YouTube, de zaal over en brak het feest los.

Afvalrace

De interne winkelwedstrijd ging in april van start. Componenten als beheer van processen, hygiëne, commercialiteit en klantvriendelijkheid werden beoordeeld. Tijdens de poulefase deden alle winkels nog mee. Na de halve finale waarbij een knock-outprincipe van toepassing was, behaalden uiteindelijk zestien winkels de finale. Het filiaal in Westzaan won in de categorie buurtsuper, die in Haarlem op de Meester Cornelisstraat behaalde de 1e plaats in de categorie supermarkt en DekaMarkt Apeldoorn Ordenplein was de sterkste in de categorie grote supermarkten. DekaMarkt Apeldoorn Vlijtseweg ging er vandoor met de titel beste World of Food en won met de hoogste score op de jurydag tevens de titel ‘Beste DekaMarkt van het jaar’.

Teamprestatie

Robin Tellegen, supermarktmanager van de DekaMarkt van het jaar, is trots: “Aandacht voor onze klant en voor de kwaliteit van onze producten staat centraal bij World of Food. We willen dat onze klant een topbeleving heeft als hij in de winkel is. Hoe geweldig is het dan als dit resultaat onderstreept wordt met deze titel! Ik ben supertrots op mijn team, want dit was echt een teamprestatie. We hebben hier maandenlang voor gewerkt en niet voor niks! Ik weet zeker dat we er volgend jaar weer bij zijn!”