Orthopedisch chirurg Bastiaan Heere van kliniek Annatommie mc breidt spreekuren uit

Foto: Annatommie MC

Orthopedisch chirurg Bastiaan Heere, werkzaam bij Annatommie mc, heeft vanaf mei zijn orthopedische spreekuur uitgebreid naar de vestiging Apeldoorn. Eerder werkte Bastiaan al op locatie Apeldoorn en nu keert hij terug. Naast Apeldoorn blijft Amersfoort de vaste locatie voor Heere.

Specialisten

Bastiaan is al enige tijd verbonden aan Annatommie mc en heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van heup- en knieartrose. Hij is onderdeel van het team dat expertise bezit van het plaatsen van heupprotheses via de voorste benadering (ASI). Een zogenoemde operatietechniek die enkele voordelen ten opzichte van de reguliere techniek kent na de operatie. Bastiaan zal zich op de locatie toeleggen op het behandelen van patiënten met heupartrose.

Orthopedisch chirurg Heere

Heere: ”Mijn interne drive is om een patiënt op een humane en makkelijk benaderbare manier van zijn probleem af te helpen. Dat kan heel goed binnen de orthopedie, maar ook binnen deze organisatie. Ik kijk met veel enthousiasme uit om mijn kennis en kunde op het gebied van artrosezorg voor de patiëntenpopulatie in Apeldoorn aan te bieden.’’

Vertrek orthopedisch chirurg Jesse Berger

Orthopedisch chirurg Jesse Berger zal vanaf 1 juni Annatommie mc verlaten en verder gaan als orthopedisch chirurg elders in het land. Met de komst van Bastiaan Heere kan de patiëntenzorg van Berger in de regio Oost (locatie UtrechtAmersfoort en Apeldoorn) op professionele wijze worden opgevangen en gecontinueerd.

Voor welke klachten kunt u bij Annatommie mc terecht?

Ook voor schouder, voet, enkel en knieklachten kunt u in Apeldoorn terecht. Het voltallige team van orthopedisch chirurgen voorziet u graag van adequate orthopedische zorg. Het team bestaat uit:

Hoe werkt het?

Zoals u van Annatommie mc gewend bent, kunt u op verwijzing van de huisarts binnen drie werkdagen een afspraak maken voor een eerste consult. Waarna wij op 1 dag direct de eerste diagnose stellen en indien nodig direct gestart wordt met een behandeling. Indien u geopereerd moet worden, vindt de (dag) opname operatie plaats in onze kliniek in Utrecht. Een kijkoperatie, een klinische ingreep of plaatsing van een prothese plannen wij zonder lange wachttijden in goed overleg met u en uw huisarts.

Meer informatie of een afspraak maken?

Annatommie mc heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Met een verwijzing van de huisarts kan men direct een afspraak bij ons maken. Bel voor het maken van een afspraak met 088 022 0600 of kijk op voor meer informatie op www.annatommiemc.nl.

Annatommie mc

Steenbokstraat 33

7324 AZ Apeldoorn