40UP: Hét dansfeest voor veertigplussers komt eind november naar Apeldoorn

Foto: Fletcher Events

Op zaterdag 30 november 2019 komt 40UP naar Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. 40UP is hét dansfeest waar je als veertigplusser zorgeloos uit je dak kunt gaan. Een groot feest der herkenning waar je met leeftijdsgenoten lekker los kunt gaan op de grootste hits van toen en nu.

40UP

Waar kun je als 40-plusser nog uit je dak gaan? Nou, bij 40UP in Apeldoorn dus. Lekker dansen met je eigen generatie op de tijdloos goede muziek van toen en nu. De hele avond upbeat met DJ’s die de tent afbreken alsof het leven pas begint. En laten we eerlijk zijn, het leven begint ook pas bij 40. De swingend gemixte videobeelden laten je als een jonge god over de dansvloer glijden. En bij weer zo’n weergaloze klassieker gaat de hele zaal op z’n kop. Vanavond is van jou. En van al die anderen met wie je inmiddels al een heel leven deelt.

Hoe dan?

Mis dit fantastische evenement niet en bestel nu jouw kaarten via www.fletcherevents.nl, koop ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn 055-3554555 of aan de receptie op Soerenseweg 73 te Apeldoorn. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.