Samen mooie momenten beleven als vrijwilliger bij KleinGeluk

Foto: Pixabay

Als vrijwilliger geeft u extra kwaliteit aan het leven van mensen op één van onze locaties. Onze ouderen kunnen intens genieten van de extra aandacht die u ze kunt geven.

Van buddy tot keukenhulp

Er zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij KleinGeluk. U kunt individueel of in een groep werken. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een oudere gaan wandelen, fietsen met de duofiets, de koffietijd extra gezellig maken, de oudere helpen bij de maaltijden of klussen.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste mensen die het leuk vinden om ouderen (vaak met dementie) extra aandacht te geven. U bent gastvrij, sociaal, zorgzaam, geduldig, respectvol en een goede luisteraar. U komt afspraken na, neemt initiatief en kunt prima samenwerken. Natuurlijk brengt u ook een prettig humeur en goede zin mee! De werktijden zijn flexibel en in overleg.

Samen doen

Wij zijn blij met u als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. U krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Meer weten of aanmelden?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op via De Zorglijn: 0800-0604 en vraag naar de vrijwilligerscoördinator of mail ons:

Stadsdeel Noordoost
Het Kristal: José Huisink
[email protected]

Stadsdeel Zuidwest
Avondzon: Petra Loman
[email protected]
Sainte Marie: José Huisink
[email protected]

Stadsdeel Zuidoost
De Matenhof: Annelie van Bloois
[email protected]

Stadsdeel Noordwest
De Veenkamp: Yvonne Porn
[email protected]
De Groene Hoven: José Huisink
[email protected]

 

Cookieinstellingen