Saucijzenbroodjes van g’woon terug naar de fabriek vanwege foute allergeneninfo

Foto: Productwaarschuwing

In sommige verpakkingen g‘woon saucijzenbroodjes zijn worstenbroodjes verpakt. In deze worstenbroodjes zit de allergeen MELK verwerkt.

Saucijzenbroodjes niet geschikt

Omdat deze allergeen niet in de saucijzenbroodjes zit, staat deze allergeen niet vermeld op de verpakking. De worstenbroodjes zijn niet geschikt voor mensen met een MELK-allergie. De waarschuwing geldt voor de verpakkingen g‘woon Saucijzenbroodjes in verpakking 4×70 gram, de THT-datum 26-04-2020 en met EAN code 8710624296094. Deze verpakkingen zijn verkocht bij COOP, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz Supermarkten en groothandel Sligro.

Allergie?

Heeft u een MELK-allergie? Eet de worstenbroodjes die in deze verpakking kunnen zitten dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag kriigt u dan retour. U kunt ook het aankoopbedrag terugkrijgen door de streepjescode uit te knippen en te sturen naar:

Consumentenservice
Antwoordnummer 3500
4140VH Beesd

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel u naam, uw IBAN rekeningnummer (en de tenaamstelling daarvan) en de winkel waar u het product gekocht heeft. Het aankoopbedrag wordt dan op de opgegeven bankrekening overgemaakt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing voor g’woon Saucijzenbroodjes? Neem dan contact op de consumentenservice van g’woon via telefoonnummer 0345 – 637 548. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.30u. Bron: NVWA, COOP, Jan Linders, 19 februari 2020

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224