AH haalt Kip Zoetzuur terug uit de winkel omdat allergeneninfo onjuist kan zijn

Foto: Productwaarschwuing

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de allergeneninformatie op sommige verpakkingen van het product AH Kip Zoetzuur uit het assortiment Aziatisch Tafelen.

Foutief product

In de verpakkingen is mogelijk een ander product aanwezig, waardoor de allergeen SOJA niet wordt vermeld op het etiket. De waarschuwing geldt voor verpakkingen AH Kip Zoetzuur 200 gram met houdbaarheidsdatum 26-03-2020. In deze verpakking zit mogelijk Daging Rendang in plaats van Kip zoetzuur. In Daging Rending zit echter SOJA, maar dat staat niet op het etiket van de Kip Zoetzuur vermeld (omdat het daar niet in aanwezig is).

SOJA

Heeft u een allergie voor SOJA? Eet het product uit de verpakking met de vermelde houdbaarheidsdatum dan niet. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

En nu?

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor AH Kip Zoetzuur? Neem dan contact op met de Klantenservice van Albert Heijn via telefoonnummer 0800 – 03 05. Bron: Albert Heijn, 10 maart 2020

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Cookieinstellingen