75 racefietsers fietsen 75 kilometer voor 75 jaar vrijheid

Foto: Pexels

Voor 75 racefietsers organiseert de Stichting 4 en 5 mei Beekbergen een fietstocht van 75 km ter ere van 75 jaar Vrijheid.

Mooi rondje

De rit begint en eindigt bij het monument in het Teixeira de Mattos park aan de Loenenseweg in Beekbergen. We volgen een deel van de Historische Fietstocht van 25 km (vanaf 2 mei te fietsen) langs het Ereveld in Loenen en het monument bij de Woeste Hoeve. Daarna gaat de tocht verder richting Oosterbeek waar de mogelijkheid is voor een korte tussenstop met rustpunt bij Airborne museum Hartenstein.Ten slotte fietsen we via de Ginkelse Heide weer terug naar Beekbergen. Daar moet de teller het mooie getal van 75 km aangeven.

Afsluiter

Bij terugkomst kunt u een kijkje nemen in het Liberty Camp en daar in de Liberty Canteen een hapje en een drankje gebruiken.

Alle info en aanmelden

Datum: zaterdag 2 mei
Tijdstip: 9.30 uur ontvangst fietsers
10.00 uur vertrek
14.00 uur weer terug
Deelnemers:  maximaal 75  (Vol is Vol)
Deelname: gratis
Wie: wielrenners
Aanmelden: voor 25 april via aanmeldformulier
Na aanmelding ontvangt u nadere uitleg over de begeleiding en route van de tocht.

Locatie: Teixeira de Mattos park aan de Loenenseweg in Beekbergen

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224