Geen feestelijke prijsuitreiking voor inwoners Apeldoorn die €187.500 winnen bij de Postcode Loterij 

Foto: ©Roy Beusker

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7326 XM (straat: Parlevinkershoeve) in Apeldoorn.

Postcode Straatprijs

Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij. Jeroen (47) wint 25.000 euro en werd tijdens zijn werk door Gaston verrast. Hij reageerde enthousiast: “Heel lekker, ik ga trakteren! Winnen doe je bij: de Postcode Loterij!”In september verdeelde de Postcode Loterij ook al een Straatprijs in Apeldoorn. Toen verdeelden twaalf deelnemers die meespeelden met postcode 7321 LH een bedrag van 462.500 euro met elkaar.

Gaston blijft even thuis

Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Apeldoorn zijn door Gaston verrast middels een videogesprek. De winnaars reageerden enthousiast. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Georgie (34) wint 50.000 euro en een auto. “Ook nog een auto?! Potverdikke.”, reageert hij. “Ik ga het geld gebruiken voor een goede vakantie en iets schenken aan een goed doel.”

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 50.000 euro (2 winnaars)
– 25.000 euro (2 winnaars)
– 12.500 euro (3 winnaar)

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagenpagina van de Postcode Loterij.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224