Meer ondernemers komen in aanmerking voor noodregeling

Foto: pixabay

Meer ondernemers komen in aanmerking voor de noodregeling van het ministerie van Economische Zaken. Ondernemers die door de coronacrisis in de problemen zijn gekomen kunnen via deze regeling aanspraak maken op een eenmalige tegemoetkoming van netto 4000 euro.

Meer ondernemers

Een deel van de getroffen bedrijven dreigde buiten de boot te vallen. Daarom heeft het ministerie besloten de maatregel te verruimen. Ook winkeliers en ondernemers in de non-food sector vallen nu onder de regeling. Ze kunnen zich vanaf maandag melden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Werkgeversorganisaties tevreden

MKB Nederland en VNO-NCW reageren tevreden. Het is alleen maar ‘fair’ dat ook ondernemers met een kleding- of schoenenwinkel in aanmerking komen voor deze tegemoetkoming, vinden zij. De organisaties willen met het kabinet in gesprek over nog meer sectoren waar de omzetten door de coronamaatregelen hard onderuit zijn gegaan.

Het bericht Meer ondernemers komen in aanmerking voor noodregeling verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224