Steekincident Beekbergen blijkt ongelukkig voorval met scherp voorwerp

Foto: Politie

Bij een incident met een scherp voorwerp op recreatiepark Eikenberg aan de Klein Paradijs in Beekbergen is vrijdagochtend zeker één persoon gewond geraakt. Het steekincident werd direct onderzocht.

Steekincident

Het steekincident werd iets voor 08.00 uur gemeld bij 112. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politieagenten zetten de omgeving af en de verpleegkundigen ontfermden zich over het slachtoffer.

Aangehouden

Er werd ook een persoon aangehouden. Enkele uren later werd duidelijk dat de aangehouden persoon en het slachtoffer betrokken zijn geweest bij een ongelukkig voorval. Van opzet is geen sprake geweest.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.