Mountainbiker raakt bij eenzijdig ongeluk Hoog Soeren gewond aan hoofd

Foto: Fotopersbureau Steenwyck

Een mountainbiker raakte woensdagmiddag ernstig gewond tijdens een sportieve fietstocht langs de Soerenseweg in Hoog Soeren.

Mountainbiker met hoofdwond

Rond lunchtijd kwam de melding binnen bij het 112-centrum. Meerdere hulpdiensten werden naar de genoemde plek in Hoog Soeren gestuurd. Vanwege de ernst van de situatie is ook een traumahelikopter opgeroepen. De mountainbiker had tijdens de val een hoofdwond opgelopen.

Ziekenhuis

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Wel doet de politie nog onderzoek op de plek van het ongeluk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.