FlixBus breidt uit in Nederland, ook Apeldoorn wordt een bestemming

Foto: Flixbus

FlixBus breidt zijn netwerk uit in Nederland en herstart internationale verbindingen vanaf Utrecht. Flixbus is een nieuw alternatief voor gemakkelijk, betaalbaar en milieuvriendelijk reizen.

Rechtstreeks naar Duitsland

Om in de vraag van reizigers te voorzien is het vanaf heden mogelijk om een rechtstreekse FlixBus vanaf Utrecht naar Berlijn & Dortmund. De groene bussen van FlixBus verbinden vanaf heden 16 steden in Nederland met meer dan 60 Europese steden met nieuwe bestemmingen vanaf Utrecht naar bestemmingen in Duitsland en Nederland.

Nieuw

Voornaamste nieuwe bestemmingen vanaf Utrecht zijn:

Duitsland: Berlijn, Oberhausen, Essen, Dortmund, Neheim, Arnsberg, Meschede & Winterberg

Nederland: Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Delft, Deventer & Apeldoorn

Ook gaat de FlixBus vanaf Utrecht nog vaker rijden naar populaire bestemmingen:

België: Antwerpen, Brussel & Gent.

Frankrijk: Lille & Parijs

Duitsland: Frankfurt, Keulen & Düsseldorf

De volledige dienstregeling is te vinden op de FlixBus website en app, waar tickets vanaf heden geboekt kunnen worden. “Wij willen reizigers de mogelijkheid geven om vrienden en familie over de grens op een veilige manier te bezoeken. Vanaf Utrecht rijden wij vaker naar populaire bestemmingen zoals Antwerpen en Brussel en breiden wij ons netwerk verder uit naar onder andere Berlijn. Gebaseerd op data laten wij ons aanbod op basis van de vraag sturen, zo kunnen wij besluiten wanneer, waar en in welke frequentie wij bestemmingen op het netwerk toevoegen”, vertelt Jesper Vis, Managing Director FlixBus Benelux

Hygiëne- en veiligheidsmaatregelen

FlixBus hanteert uitgebreide hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Zo worden de bussen na elke rit grondig gedesinfecteerd. Door frequente ventilatie en regelmatige vervanging van het airco-filter blijft de lucht vers. Op dit moment is het in- en uitstappen alleen mogelijk via de achterdeur van de bus waar reizigers hun handen kunnen desinfecteren en is de ticketcontrole contactloos. Voor reizigers is het verplicht om een mondkapje te dragen en wordt er gevraagd om 1,5 meter afstand te houden op de halte en tijdens het in- en uitstappen. Daarnaast test FlixBus zijn eigen ontwikkelde informatietool waarmee reizigers de bezettingsgraad van de bus op elke gewenst moment kunnen zien. Zo kunnen passagiers vooraf en op basis van de belasting bijvoorbeeld een stoel reserveren of op een ander tijdstip reizen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen