Musicalvoorstelling met Jokie en Jet in de hoofdrol is een feit

Foto: Efteling

Op 5 april 2021 is de musical van de Eftelingbewoners te zien in Theater Orpheus. Afgelopen zaterdag 15 augustus vond de allereerste musicalvoorstelling van de Efteling-bewoners plaats.

Thuiswedstrijd, nu op pad

Afgelopen zaterdag 15 augustus vond de allereerste musicalvoorstelling van de Efteling-bewoners Jokie en Jet plaats in Theater De Leest in Waalwijk. Hiermee is de tournee van ‘Jokie en Jet, reizen is een feestje’ afgetrapt.Naast dat de voorstelling volledig uitverkocht was, was dit tevens de officieuze start van het theaterseizoen voor Theater De Leest. De interactieve musical ‘Jokie en Jet, reizen is een feestje’ is de allereerste musical rondom de bekende rode neus Jokie en vriendinnetje Jet. Daarnaast is het een geheel nieuwe Efteling-productie. Tijdens de 50 minuten durende voorstelling worden families met kinderen vanaf 2 jaar meegenomen in een reis over de wereld.

Verhaal

Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Ze vliegen naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antarctica. Jet heeft in elk land een cadeautje verstopt voor pretneus Jokie en iedereen viert feest! Maar oh jee.. Jet heeft zó veel verrassingen voor Jokie… Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon? De Efteling-musical: Jokie en Jet, reizen is een feestje is tot begin mei 2021 te zien in de theaters. Meer informatie via efteling.com/jokiemusical. Het bericht Allereerste musicalvoorstelling met Jokie en Jet is een feit verscheen eerst op Waalwijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.