Gelderse heide staat volop in bloei deze dagen

De felpaarse en roze tinten zijn maar kort te zien. De bloei begint medio juli en eindigt medio september. Het grootste deel van het jaar is heide grijs.

Schitterende Gelderse heide

Wie wil genieten van een prachtig bloeiende heide, moet deze dagen er op uit trekken. In de regio Apeldoorn, Harderwijk en Nunspeet vind je enorme paarse velden. Maar ook in Epe en tot en met de Posbank in Arnhem bloeit de heide schitterend.

Snel zijn

De bloeiperiode duurt niet lang, want medio september verschijnt alweer een grijze kleur en verdwijnt de mooie paarse kleur. De vergezichten van de heideomgeving zijn vaak adembenemend. Fotograaf Rick Kloekke maakt prachtige foto’s van de Veluwe.

Beautiful storm at the Veluwe last week!After multiple attempts of intercepting a nice storm at the Veluwe I finally…

Geplaatst door Rick Kloekke Photography op Woensdag 19 augustus 2020

Wanneer u in de gelegenheid bent, kies dan voor een doordeweekse dag. Het is dan minder druk. Van onderstaande pracht kunt u getuige kunt volop zijn… Het bericht Gelderse heide weer volop in bloei verscheen eerst op Beverwijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.