Kat in boom trekt een hoop bekijks van omwonenden

Foto: Pixabay

De brandweereenheid die afgelopen zaterdagmiddag een kat uit een boom wilde halen, kon onverrichter zaken naar huis.

Kat in boom

De kat in de boom werd gemeld bij de hulpdiensten. De brandweer rukte uit met de hoogwerker richting de Abraham Kuyperstraat. Hier aangekomen bleek er op zo’n 15 tot 20 meter hoogte een kat in de boom te zitten. Met behulp van de hoogwerker ging de brandweer omhoog. Er werden wat takken van de boom gezaagd omdat deze de weg naar boven versperden.

Weg

Blijkbaar werd de komst van de brandweer en de weggezaagde takken de kat toch allemaal teveel. Nog voordat de brandweer de kat bereikte, waagde deze de sprong naar beneden. De kat kwam op z’n pootjes terecht en maakte zich uit de voeten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.