Zaterdagavond wordt 18-jarige man neergestoken en verdachte later aangehouden

Op de Deventerstraat, ter hoogte van de Esso, is zaterdagavond iemand neergestoken. De 18-jarige jongen die hierbij gewond raakte wist zichzelf te verplaatsen naar de Generaal van Swietenlaan.

Zaterdagavond korte klap

Op die plek hebben de hulpdiensten zich over de man ontfermd en is hij meegenomen naar het ziekenhuis waar hij verder kon worden behandeld. Uit onderzoek bleek dat de politie een korte klap kon maken wat betreft een aanhouding. Al snel werd al duidelijk waar de vermoedelijke dader zich zou kunnen bevinden.

Aanhouding

De politie liet er geen gras over groeien en diezelfde avond nog kwamen enkele politie-eenheden samen bij een pand aan de Elsweg. Er werd besloten om het pand te ontruimen. Er werd op dat moment een verjaardag gevierd en er kwamen zo’n 20 mensen naar buiten. De verdachte van de steekpartij en iemand die de politiemensen uitschold zijn meegenomen naar het bureau.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.