Overleden persoon in cabine vrachtwagen aangetroffen

Zondagavond werd de politie gealarmeerd voor een lichaam in een cabine van een geparkeerde vrachtwagen. De vrachtwagen stond op parkeerplaats Bruggelen langs de A1 bij Ugchelen.

Groot onderzoek naar overleden persoon

Het levenloze lichaam werd halverwege de avond door voorbijgangers aangetroffen. Zij belden direct de hulpdiensten. De opgekomen politie startte direct een onderzoek. De omgeving werd ruim afgezet en er werd gezocht naar de doodsoorzaak en sporen. Ook werd de identiteit van de persoon vastgesteld.

Weer vrij

Rijkswaterstaat heeft voor het onderzoek de gehele parkeerplaats afgezet. Het onderzoek duurde een aantal uur. Rond 03:00 uur werd de vrachtwagen afgevoerd en kon de parkeerplaats weer worden vrijgegeven.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.