Kabinet neemt terecht nieuwe coronamaatregelen, vindt 80% Nederlanders

Foto: Pexels

Liefst 80 procent van de Nederlanders vindt het terecht dat het kabinet met nieuwe coronamaatregelen is gekomen.

Niet iedereen blij met kabinet

Een aantal respondenten pleit zelfs voor een totale lockdown, meldt Hart van Nederland op basis van een representatief onderzoek onder 2500 mensen. Uit datzelfde onderzoek komt naar voren dat 17 procent het niet eens is met de strengere maatregelen.

Positieve vibe

Ondanks de zware maatregelen zijn de meeste Nederlanders nog steeds positief. Ruim 70 procent van de ondervraagden zegt de coronamaatregelen vol te houden, ook al duurt het lang.

Helemaal klaar met coronamaatregelen

Bijna 24 procent geeft juist aan “helemaal klaar” te zijn met de coronamaatregelen en lijkt het niet lang meer vol te houden. De onderzoekers stellen verder dat ruim 60 procent van de Nederlanders vertrouwen heeft in het beleid. Dat is licht gestegen in vergelijking met eerder onderzoek. Het bericht ‘Kabinet neemt terecht nieuwe coronamaatregelen’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.