Corona-noodsteun voor Apeldoornse ondernemers: nog een week

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De aanvraagperiode voor zeven soorten speciale corona-noodsteun van de gemeente Apeldoorn sluit deze week.

Corona-noodsteun deze week nog

Lokale ondernemers kunnen nog tot en met 26 juni een aanvraag doen. Wethouder Jeroen Joon: “Kijk er naar en maak ondernemers in uw omgeving hier op attent. Doen!”

Het aantal aanvragen kruipt inmiddels richting de 200. Het valt wethouder Joon op dat er uit bepaalde bedrijfstakken weinig aanvragen binnenkomen. Het gaat om bloemisten, hondenscholen, ondernemers in persoonlijke verzorging zoals kappers, pedicures en zonnestudio’s, maar ook sportscholen en bijvoorbeeld yogatrainers. Joon: “Onze relatiemanagers, ons Bedrijvencontactpunt en ikzelf hebben in deze crisis veel van deze ondernemers gesproken. Bij hen stond het water aan de lippen, uiteraard door de langdurige sluitingen. We weten dus dat daar de nood hoog is.”

Nabellen

Omdat de tijd dringt, is een team van relatiemanagers begonnen zoveel mogelijk ondernemers die de gemeente eerder heeft gesproken na te bellen. De relatiemanagers vragen hen of ze al naar het steunpakket hebben gekeken en kunnen eventuele vragen beantwoorden. Joon: “Naast deze actie roep ik iedereen, van zzp’er tot grotere ondernemer op: kijk er naar en maak ondernemers in uw omgeving hier op attent. Doen!”

Alle informatie over de noodsteunregeling is te vinden op www.apeldoorn.nl/voorondernemers

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen