Piets weerbericht: Een paar dagen beter

Foto: ©Piet Paulusma

We moeten het hebben van een paar dagen met beter weer. Gisteren, vandaag en morgen lijken de betere dagen van deze week te worden met in het overgrote deel van het land droog weer.

Piets weerbericht

Het zuiden heeft vandaag nog last van een storing en in het Waddengebied kan wel eens een buitje vanaf de Noordzee voorkomen. Morgen komen in het zuidoosten ook een paar buien of buitjes voor, maar is er overal wel zon.

Alweer kans op een bui

Woensdag is alweer een dag met een toenemende buienkans. Ik ga er nu nog vanuit dat wij het dan bijna in geheel Nederland tot de avond of nacht droog kunnen houden. Het zuiden heeft als eerste de buien. De zware buien met veel regen en onweer komen vanaf donderdag terug.

Piet Paulusma.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen