Gemeente blijft inwoners ruimte bieden voor een veilig bezoek

Foto: ©Aprldoorn/Maximaal Sales

Gemeente Apeldoorn wil bezoekers en medewerkers die niet gevaccineerd of kwetsbaar zijn ook in de huidige omstandigheden een veilig bezoek aan het stadhuis blijven bieden.

Looproutes, zitplaatsen en schermen blijven op stadhuis ongewijzigd.

Daarom blijven de spatschermen, hygiënezuilen, looproute en zitplaatsen in het stadhuis en andere gebouwen van de gemeente ongewijzigd. Daarnaast zal de gemeente ook de komende periode bij bijeenkomsten op en (raads)vergaderingen op het stadhuis bezoekers en deelnemers blijven verzoeken elkaar de ruimte te geven en te respecteren.

Advies rijksoverheid

Door met de inrichting van het gebouw voorlopig nog rekening te houden met de 1,5 meter, neemt de gemeente het advies van rijksoverheid over. Inwoners worden op deze manier de ruimte geboden om op een veilige manier gebruik te kunnen maken van haar dienstverlening. Naast het advies om elkaar de ruimte te geven, blijven ook de basisregels in het stadhuis van kracht. Ook als je al gevaccineerd bent. Handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten hebben de afgelopen tijd aantoonbaar aangegeven dat zij besmetting met het virus voorkomen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.