Kom in wintersportstemming bij Snowsports Zwolle

Foto: Ferdy Damman

Advertorial – Ben jij een doorgewinterde wintersportliefhebber en wil je alvast in de stemming komen of gewoon benieuwd of skiën/snowboarden wat voor jou is? Kom dan op zaterdag 16 oktober naar de gratis open dag van Snowsports Zwolle in Oostenrijkse stijl!

Er is van 14:00 tot 20:00 uur genoeg te doen aan de Ceintuurbaan 34. Zoals bijvoorbeeld een gratis mini-proefles om het skiën of snowboarden op de rolpistes te ervaren. Het maakt niet uit of je een beginneling bent of niet. Ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding. Alle materialen zoals helm, schoenen, ski’s en snowboards zijn aanwezig en gratis te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon rond te kijken en een hapje of drankje te nemen in het horecagedeelte. De Oostenrijkse muziek en het personeel in lederhozen en dirndls maken het Oostenrijkse gevoel compleet.

Ideale voorbereiding

“We hebben twee extra grote rolpistes. Hierdoor kan je eindeloos blijven skiën. Dat is ideaal om je goed voor te bereiden op de wintersport. Ook is het een leuke en complete work-out, waarbij je alle spiergroepen gebruikt. Beginners leren skiën of snowboarden en de ervaren wintersporters kunnen zo hun techniek en conditie verbeteren. Dat helpt je echt. Je komt gemakkelijker de berg af, hebt minder spierpijn en kans op blessures. Daardoor beleef je meer lol op wintersport”, legt eigenaar Alexander de Boer uit.

Helemaal gratis

“En ben je na de mini-proefles helemaal enthousiast geworden? Dan kunnen wij je meteen adviseren over wat voor jouw situatie de beste oplossing is, bijvoorbeeld losse lessen of een cursus. Ook hebben we nog een fantastische aanbieding. Boek je op één van de twee open dagen een cursus of abonnement voor later in het jaar, dan krijg je één extra les helemaal gratis”, voegt Alexander nog toe.

Alexander hoopt op net zo’n goede opkomst als tijdens de open dagen op 4 en 5 september. “Toen zijn veel er veel bezoekers geweest, maar het voelde nooit te druk. Omdat onze gasten van tevoren al een tijdslot voor hun proefles konden boeken konden we de stroom bezoekers goed beheersen. En hierdoor kregen alle bezoekers de aandacht en juiste informatie.”

Oostenrijkse sfeer

“Voor iedereen die begin september niet kon komen, houden we opnieuw een open dag. Dit keer met een extra leuk tintje, want we houden deze open dag in Oostenrijkse stijl. Ons horeca geeft met het vele hout al een fijne sfeer, en doordat ons personeel in Oostenrijkse klederdracht aanwezig is, samen met de Oostenrijkse muziek wordt het extra gezellig! ”

Goed bereikbaar

Snowsports Zwolle vind je aan de Ceintuurbaan 34 in Zwolle, tussen de A28 en het PEC Zwolle stadion, schuin tegenover de Mc Donalds. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

“We hebben wel een verzoekje. Meld je van tevoren aan via ons e-mailadres [email protected] en geef aan wanneer en met hoeveel personen je komt. We hebben er veel zin in. Weer een gezellig en sportief evenement waar iedereen naar toe kan”, sluit Alexander af namens het team van Snowsports Zwolle.


Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Snowsports Zwolle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen