Piets weerbericht: droge weer heeft vandaag de overhand

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Verkeerswaarschuwing: de komende dagen, avonden en nachten kan het nevelig worden en er kans mist ontstaan.

Piets weerbericht: droge weer

In het Waddengebied en in het IJsselmeergebied is de kans groot dat de zon erdoor komt. Verder blijft het bewolkt en nevelig met soms wat lichte regen of motregen. Het droge weer heeft vandaag de overhand. Overdag nog altijd een hoge temperatuur van 9 tot 11 graden. De wind uit west tot zuidwest is zwak tot matig. In het Waddengebied af en toe vrij krachtig. Vanavond en de komende nacht kans op mist en dichte mist met ongeveer 6 graden.

De vooruitzichten:

Donderdag en vrijdag bewolking en mist of dichte mist met kans op wat regen of motregen en overdag 9 of 10 graden. Het weekend is de zon terug met droog weer en op zaterdag 9 of 10 graden en zondag 8 of 9 graden.  Begin volgende week gaat de wind naar oost tot noordoost met op maandag nog 8 graden en in de macht naar dinsdag toe op plaatsen grondvorst.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen