Het weer met Piet Paulusma

Foto: ©Piet Paulusma

Verkeerswaarschuwing: Vandaag windstoten in kracht 7 of 8. Tijdens winterse buien kan het door hagel plotseling glad worden. Vanavond en vannacht in een groot deel van ons land (tijdelijk) kans op gladheid.

Van alles wat

Vandaag een aantal buien of buitjes. Met name in het noorden en oosten ook winterse buien met kans op hagel en natte sneeuw. Er is vandaag geregeld zon en er kunnen flink brede opklaringen zijn. Overdag 5 tot 7 graden. Een matige tot krachtige wind uit noord tot noordwest met windstoten in kracht 6 of 7. In het Waddengebied een harde wind met windstoten in kracht 8. Het voelt dan ook flink kouder aan.

Enkel buitje

Vanavond en de komende nacht eerst nog een enkel winters buitje. Verder droog met meer bewolking. De komende nacht -1 tot +4 graden met grondvorst en gladheid.

Komende dagen

Vrijdag wat regen en mogelijk in het oosten van ons land. Overdag 6 tot 8 graden. Een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest. In de avond en nacht wat regen en 3 tot 6 graden. Zaterdag en zondag meest bewolkt weer met overdag temperaturen rond 7 of 8 graden. En in het weekend een meest matige west tot zuidwestenwind. Maandag en dinsdag ook meest bewolkt weer met overdag temperaturen rond 7 graden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen