Terugroepactie Zeeman Keukengerei

Foto: ©Productwaarschuwing

Winkelketen Zeeman roept een set keukengerei met houten handvat terug. Het keukengerei voldoet niet aan de wettelijke normen voor veilig gebruik. Er is een gezondheidsrisico.

Terugroepactie Zeeman Keukengerei

De terugroepactie geldt voor het keukengerei met houten handvat met artikelnummer 70264 dat is verkocht van juni 2021 tot en met 14 maart 2022. Uit onderzoek is gebleken dat bij gebruik meer primaire aromatische amines kunnen vrijkomen dan wettelijk is toegestaan. Deze primaire aromatische amines zijn kankerverwekkende stoffen die ontstaan uit zwarte kleurstoffen.

Wat nu?

Bij gebruik van dit keukengerei kunnen er schadelijke hoeveelheden van deze stoffen in het eten terecht komen. Dat kan op lange termijn een gezondheidsrisico vormen. Als u dit keukengerei met houten handvat heeft, gebruik het dan niet meer. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van Zeeman. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Meer info

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Zeeman? Neem dan contact op met de winkelketen via telefoonnummer 0172 – 482 911 (bereikbaar op werkdagen van 9.00u tot 17.00u) of stuur een e-mail naar [email protected]. Bron: Zeeman, 22 maart 2022

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen