Fotowedstrijd Boomklever; win een waardebon t.w.v. 100 euro

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Tot de zomer van 2022 staat de boomklever symbool voor het groene karakter van Apeldoorn.

Fotowedstrijd Boomklever

Om deze reden organiseert IVN-Apeldoorn samen met de gemeente een fotowedstrijd. Iedereen uit de gemeente Apeldoorn kan meedoen. Stuur je je mooiste boomkleverfoto vóór 30 juni 2022 naar [email protected]. Lees het hele wedstrijdreglement op de website van het IVN-Apeldoorn.

Jury

De foto’s worden daarna beoordeeld door een deskundige jury. De 10 mooiste foto’s worden deze zomer tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis. De drie mooiste foto’s vallen in de prijzen met als 1e prijs een cadeaubon t.w.v. € 100,- te besteden bij een Apeldoorns fotowinkel. Voor kinderen onder de 14 jaar is er een aparte categorie.

Kijktip

Dit gemaskerde dunne vogeltje voelt zich uitstekend thuis bij oude bomen, iets waar Apeldoorn bekend om staat. De boomklever valt op doordat hij gemakkelijk naar boven en beneden kruipt over boomstammen, op zoek naar kleine insecten, zaden en noten. Ze zijn gemakkelijk op geluid te herkennen met vaak luidruchtige en hoge pieptonen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen