Goedemorgen, het is vandaag donderdag 29 december

Foto: ©Canva/MAximaal Sales

Door Sam Fish Het is vandaag Tick Tock Day. En dan hebben we het niet over die app. Het gaat juist om het wegtikken van de tijd.

Tijd tikt weg

Dat klinkt heel somber, dat de tijd wegtikt. Maar het gaat er vooral om dat het jaar bijna voorbij is en dat je misschien nog dingen wilt doen. Dan moet je snel zijn. Heb jij een lijstje met dingen die je dit jaar wilde bereiken? Dan heb je nog een paar dagen om dat lijstje af te werken. Bijvoorbeeld dat ene kastje repareren, of die rare vlek op de muur wegwerken. Misschien wilde je wel een bepaald boek lezen dit jaar.

Wat er ook voor plannen op jouw lijstje stonden, doe het voor het einde van het jaar. Ga met een voldaan gevoel het jaar uit en begin het nieuwe jaar met een schone lijst. Misschien kun je er voor je eigen gemoedrust voor zorgen dat dat lijstje eerder klaar is.

Weerbericht

Vanmorgen trekt de regen grotendeels weg, ook uit het zuidoosten. Er valt overdag wel nog af en toe een bui, maar ook dat wordt langzaam minder. Verder komt de zon af en toe tevoorschijn, maar de bewolking overheerst. Er waait een matige tot vrij krachtige en aan zee soms harde zuidwestenwind. Deze neemt in de loop van vandaag af in kracht. Het wordt hier op het eiland zo’n 11 graden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen