Clara (17) uit België zoekt een gastgezin in Gelderland

Foto:

Met een smash en een extentieslag van de backhand komt Clara graag naar jullie toe geshuttled om van jullie enkelspel een familiespel te maken. Samen spelen verbindt en een sport als badminton doet dat zeker. Wie laat haar niet in een netje droppen en slaat samen met deze leuke Belgische een strakke bal?

Vanaf augustus tot januari 2024

Eind augustus 2023 is het voor Clara zover: zij komt naar Nederland Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Een moedige stap op weg richting volwassenheid. Clara gaat een semester meedraaien in het voortgezet onderwijs in Nederland en wonen bij een gastgezin. Clara kijkt er enorm naar uit en wil graag onze Nederlandse cultuur en mentaliteit leren kennen. Er is alleen één probleem voor haar, zij heeft nog geen gastgezin. Zonder dit gastgezin mag zij niet naar Nederland komen. Leert Clara dus niets van hoe wij in Nederland met elkaar omgaan of hoe lekker haring en drop is. Maar leren wij ook niet hoe je de lekkerste brookies maakt. Een gemiste kans dat zal iedereen beamen. Daarom de vraag: ‘Bij welk gastgezin mag de vriendelijke Clara tot januari 2024 komen wonen? In de video stelt Clara zich al even voor.

Clara uit België

Ik en mijn familie zijn ook gastgezin, maar dan voor assistentiehonden in opleiding. Later wil ik graag mijn eigen bedrijf beginnen of trendzoeker worden in Londen. Ik wil heel erg graag iets met marketing en mode doen. Vrijdagmiddag is het bij ons op school sportmiddag en ik doe dan aan badminton. Andere dingen die ik nog graag doe is bakken, ik maak de lekkerste brookies! Tekenen is ook iets waar ik graag mee bezig ben.

Quote van haar ouders “Clara is hardwerkend en vastberaden. Als ze een doel voor ogen heeft, aarzelt ze niet om zich er volledig voor in te zetten.”

Interesses    Naaien en stikken • Tekenen • Bakken • Badminton • Muziek
Eigenschappen    Vriendelijk • Respectvol • Betrouwbaar • Georganiseerd

Hoe word ik gastgezin?

Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten, in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de scholier. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Zolang je maar enthousiast bent en open staat voor een interculturele ervaring. Gedurende de uitwisseling wordt het gastgezin en de scholier begeleid door één van onze Local Coordinators. Verder organiseert Travel Active events voor scholieren en gastgezinnen. Als gastgezin zorg je alleen voor kost en inwoning voor de scholier. Alle overige kosten zijn voor rekening van Travel Active of voor de scholier zelf.

Meer informatie?

Willen jullie Clara een warm thuis bieden? Neem dan contact op met het High School Holland team via 085 2224810 of [email protected]. Op de website vind je meer informatie over het worden van gastgezin!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen