AquaActief zoekt mensen die zwemonderwijzer willen worden

Foto: ©Aquaactief

AquaActief is een particuliere zwemschool en een begrip in Apeldoorn en omgeving. Wij geven zwemlessen, baby-peuter survival en AquaSporten in Apeldoorn en Beekbergen. Wij leiden op voor de NRZ diploma’s. Ook geven wij een eigen diploma uit voor o.a. zeemeerminzwemmen, open water zwemmen en sinds kort ook snorkelen! Met recht méér dan alleen een zwemschool.

AquaActief

AquaActief zwemschool staat voor kwaliteit. En naast het geven van de verschillende zwemlessen aan kinderen, geven ze ook lessen aan mensen die zwemonderwijzer willen worden. Op 27 september om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) organiseert de zwemschool daarom een informatieavond. Een avond waarin belangstellenden voor de functie zwemonderwijzer van harte worden uitgenodigd om langs te komen in Zwembad Het Kristal.

Vijf goede redenen om voor AquaActief zwemschool te kiezen

  • Door te werken met kleine groepjes is er aandacht voor het individuele kind.
  • Al onze lesgevers, zowel voor de zwemlessen als voor de Aquasporten, zijn volledig gediplomeerd.
  • Wij werken continue aan verbetering en vernieuwing van ons lesplan.
  • Een van de ankers van het zwem-ABC is dat het kind zich veilig kan redden in het water.
  • Zwemmen met plezier. Ondanks de serieuze kant van de zwemlessen en Aquasporten, moet het ook leuk zijn. En dat is het bij AquaActief zwemschool.

Meer info

Bel naar 06-12722912 of stuur een mail naar: [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen