Frank van de Kolk krijgt Zilveren Erepenning gemeente Apeldoorn

Foto: ©Gemeente Apeldoorn

De heer F. (Frank) van de Kolk uit Nunspeet (48 jaar) heeft dinsdag 13 februari 2024 de Zilveren Erepenning van de gemeente Apeldoorn gekregen. Burgemeester Ton Heerts reikte de onderscheiding uit. Dat gebeurde tijdens zijn afscheidsreceptie als voorzitter van Uddels Belang.

Uddels Belang

De heer Van de Kolk, die tot voor kort woonde in Uddel, neemt na 23 jaar afscheid als bestuurslid van Uddels Belang. Gedurende deze periode heeft hij zich met onvermoeibare toewijding ingezet voor Uddel, de laatste jaren in de rol van voorzitter. Zijn enorme netwerk en zijn vermogen om bruggen te slaan tussen verschillende mensen en organisaties is van grote waarde geweest voor de gemeenschap.

Brandweer

Niet alleen als bestuurder van Uddels Belang, maar ook als lid van het Vrijwillig Brandweerkorps van Uddel heeft de heer Van de Kolk zijn gemeenschapszin laten zien. Deze langdurige (2001-2019) betrokkenheid bij het dorp getuigt van zijn diepgewortelde toewijding aan de lokale gemeenschap.

De Zilveren Erepenning

De Zilveren Erepenning van de gemeente Apeldoorn is in 1988 ingesteld. De penning wordt als blijk van waardering toegekend aan personen en organisaties die zich uitzonderlijk verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving van de gemeente Apeldoorn en/of blijk hebben gegeven van bijzonder moedig of menslievend gedrag.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen