Belangrijke veiligheidswaarschuwing Kitchen Tools Airfryer Bakpapier Vomar

jul 05 , 11:37 Nieuws
recall vomar airfryer bakpapier productfoto
Supermarktketen Vomar waarschuwt dat de veiligheidsinstructies ontbreken op Kitchen Tools Airfryer Bakpapier. Zonder die veiligheidsinstructies te volgen is er brandgevaar.

Waarschuwing

De waarschuwing van Vomar geldt voor de Kitchen Tools Airfryer Bakpapier 20x20cm in verpakking 50 stuks met streepjescode 8712442834380. Dit bakpapier is bij Vomar verkocht van 24 mei 2024 tot 5 juni 2024. Op deze verpakkingen ontbreken de veiligheidsinstructies. Zonder die veiligheidsinstructies op te volgen is er brandgevaar, omdat het papier vlam kan vatten.

En nu?

De veiligheidsinstructies zijn als volgt:
  • Bakpapier niet gebruiken boven 220 graden Celsius
  • Artikel niet gebruiken zonder eten erin! Het bakje kan gaan circuleren en kan dan vlamvatten!
  • Gebruik de bakjes niet langer dan 20 minuten
  • Wissel bij ieder gerecht van bakje
  • Bakjes zijn niet herbruikbaar!
Het is belangrijk dat u deze veiligheidsvoorschriften opvolgt. Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vomar via het contactformulier van de supermarktketen . Bron: Vomar, 5 juli 2024

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws
toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws
. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.